Chris Froome en el Tour de Omán (Foto:Reuters)
Ciclisme

Chris Froome guanya l'etapa reina de la Tirrè-Adriàtic i Michael Kwiatkowski, nou líder

El ciclista Chris Froome ha guanyat l'etapa reina de la Tirrè-Adriàtic amb 6 segons d'avantatge respecte Santambroggio i 11, sobre Nibali. El britànic ha atacat en els últims metres i aprofitant el treball del seu equip, l'Sky, en l'ascensió a Prati di Tivo, ha creuat en solitari la línia d'arribada. El polonès Michael Kwiatkowski, quart de l'etapa, es converteix en el nou líder de la classificació.

Actualitzat
El ciclista Chris Froome ha guanyat l'etapa reina de la Tirrè-Adriàtic amb 6 segons d'avantatge respecte Santambroggio i 11, sobre Nibali. El britànic ha atacat en els últims metres i aprofitant el treball del seu equip, l'Sky, en l'ascensió a Prati di Tivo, ha creuat en solitari la línia d'arribada. El polonès Michael Kwiatkowski, quart de l'etapa, es converteix en el nou líder de la classificació.
 
El català Joaquim "Purito" Rodríguez, número 1 del rànquing mundial el 2012, ha quedat novè amb 43 segons de diferencia de Froome. Alberto Contador, Cadel Evans i "Purito" perden, pràcticament, totes les seves opcions per lluitar per la general.
 
Anar al contingut