Chris Froome amb el ministre de Turisme d'Oman, Ahmed bin Nasser bin Hamed Al-Mahrizi. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Chris Froome estrena la temporada 2014 guanyant el Tour d'Oman i Purito Rodríguez es queda fora del podi

Chris Froome ha estrenat la temporada 2014 guanyant per segona vegada consecutiva el Tour d'Oman. Purito Rodríguez s'ha quedat fora del podi i ja té en ment el Giro. Alejandro Valverde ha guanyat la Volta a Andalusia i a Alberto Contador se li ha escapat el triomf a l'Algarve per 29 segons.

Actualitzat

El britànic Chris Froome ha estrenat la temporada 2014 guanyant el Tour d'Oman. Es tracta de la segona victòria consecutiva en el Sultanat d'Oman del líder de l'Sky. El vigent guanyador del Tour ratifica la seva bona preparació i espera repetir triomf a terres franceses. No hi ha hagut podi per Joaquin "Purito" Rodríguez que s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça. Tot i no accedir al podi, el català s'ha mostrat content amb la seva actuació i ja té en ment realitzar un treball de qualitat de cara al Giro.

Valverde guanya a Andalusia

Per tercera vegada l'espanyol Alejandro Valverde guanya la Volta a Andalusia. El del Team Movistar ha mantingut el lideratge tot i no guanyar l'última etapa disputada aquest diumenge entre Ubrique (Cadis) i Fuengirola (Màlaga). El vencedor de la quarta i última etapa ha estat l'holandès Moreno Hofland.

29 segons separen a Contador del triomf a l'Algarve

El jove Michal Kwiatkowski guanya la Volta a l'Algarve per davant de l'espanyol Alberto Contador i el portuguès Rui Costa. El polonès succeeix a l'alemany Tony Martin i confirma amb aquest triomf la seva condició de promesa del ciclisme al vèncer amb només 23 anys la seva primera prova per etapes. Contador, que va aconseguir el mallot groc a les edicions del 2009 i 2010, va vèncer aquest dissabte a la que és considerada l'etapa reina i va retallar a la meitat l'avantatge de Kwiatkowski, un esforç que per 29 segons va resultar insuficient per guanyar la Volta a l'Algarve.  

Anar al contingut