Chris Froome buscarà afegir el Giro al seu palmarès (Reuters)
Ciclisme

Chris Froome confirma la seva participació en la pròxima edició del Giro d'Itàlia

El ciclista britànic de l'equip Sky, quatre vegades guanyador del Tour de França, buscarà conquerir l'única de les tres grans per etapes que encara li falta en el palmarès

Actualitzat

Chris Froome ha confirmat aquest dimecres la seva participació en la pròxima edició del Giro d'Itàlia coincidint amb la presentació del recorregut del 2018. El ciclista britànic de l'equip Sky, quatre vegades guanyador del Tour de França, buscarà conquerir l'única de les tres grans per etapes que encara li falta en el palmarès.

El mateix dia de la confirmació de Froome, el Giro ha presentat el recorregut de la ronda italiana, que arriba a la 101 edició. La carrera començarà el 4 de maig del 2018 a Jerusalem (Israel) i acabarà el 27 de maig a Roma, que substitueix Milà com a meta final.

Aquesta nova edició del Giro, que s'ha presentat a Milà, torna a prioritzar l'alta muntanya, amb set finals d'etapa, en detriment dels quilòmetres contra rellotge i destaquen les arribades al temible Monte Zoncolan, el Cervinia i la inèdita ascensió al volcà Etna com a jutges de la victòria final. 

Anar al contingut