Espanyol

Chica i Ben Sahar, llestos per jugar diumenge contra el Tenerife

Francisco Javier Chica i Ben Sahar, que arrossegaven diverses molèsties físiques, s'han exercitat avui amb absoluta normalitat i podran jugar aquest diumenge contra el Tenerife llevat que hi hagi algun contratemps d'última hora. Chica tenia unes molèsties a la musculatura adductora de la cama esquerra. El lateral dret, després de dos dies d'absència, s'ha entrenat al mateix ritme que la resta de companys. El defensa, que es troba en un gran moment, tornarà a ser titular aquest diumenge. Ben Sahar, per la seva banda, arrossegava una lleugera sobrecàrrega als adductors.

Actualitzat
El davanter israelià, que ahir no es va entrenar amb el grup, ha participat avui a l'entrenament a porta tancada que ha fet la plantilla blanc-i-blava per preparar el pròxim compromís de la Lliga.

Dani Osvaldo, finalment, s'ha reincorporat avui als entrenaments després de dos dies d'absència. El davanter italoargentí va ser a Florència per atendre alguns assumptes personals.

L'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, té les baixes per lesió d'Iván de la Peña, David García i Ferran Corominas. De la seva banda, Javi Márquez i José Callejón no podran jugar contra el Tenerife per sanció. Els jugadors del filial Javi López, Gabri i Mahamat Azrack s'han exercitat amb el primer equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut