Espanyol

Chen Yansheng: "Tenim un club sòlid en la tresoreria"

El president de l'Espanyol ha explicat durant la junta general d'accionistes que la situació econòmica del club és molt bona i l'objectiu ha de ser que el club sigui capaç d'autofinançar-se

Actualitzat

L'Espanyol ha fet aquest dilluns la junta general d'accionistes a l'Auditori de Cornellà per aprovar els comptes anuals i l'informe d'auditoria corresponents a l'exercici social tancats a 30 de juny del 2017. El club blanc-i-blau ha tancat l'exercici amb 6,6 milions de benefici, el millor de l'última dècada. El deute brut ha crescut i passa ara dels 143 milions d'euros a 159, que, de moment, assumeix el president de l'entitat, Chen Yansheng, que ha explicat que la situació econòmica actual del club és molt bona i que l'objectiu ha de ser que el club sigui capaç d'autofinançar-se.

"Tenim un club sòlid pel que fa a la tresoreria. Hem de donar la importància que mereix per poder veure, en el futur, com també millorem més, sobretot, esportivament. Hem d'aconseguir un Espanyol 100% sanejat, que s'autofinanci i que generi ingressos per assegurar el creixement del projecte a tots els nivells."

En l'àmbit esportiu, el director general esportiu, Òscar Perarnau, ha admès que el club ha fet un esforç enorme per retenir el porter Pau López, que acaba contracte el 30 de juny, però, de moment, no hi ha res tancat. Perarnau també ha dit que el pressupost no és excusa i l'ambició de l'equip és gran.

"Amb el Pau s'està fent un superesforç a nivell de club. S'ha d'equilibrar la parcel·la econòmica i esportiva. Lardín hi treballa des de fa mesos; mentrestant, tot i que hi ha bona predisposició, encara no hi ha acord."

El conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, ha assegurat després de la junta d'accionistes que "seguim creient en el projecte, sempre hi haurà un primer pas, que era deixar de patir, per després estar entre els vuit primers" i ha demanat paciència als aficionats per la situació actual de l'equip.

"Ara mateix no podem estar contents. Veurem què passa i com acaba aquesta campanya. Tenim plena confiança en Quique Sánchez Flores. Ell està preocupat, com tots".

Tots els punts de l'ordre dia han estat aprovats per més del 99,99 per cent dels accionistes. El guió era més que previsible, ja que Rastar Group, empresa propietat del president del club Chen Yansheng, disposa del 99,35 per cent del total de les participacions de l'entitat blanc-i-blava.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut