Espanyol

Chen Yansheng serà oficialment el màxim accionista de l'Espanyol dimecres

Les complexitats de la venda d'accions han fet endarrerir unes hores el tancament de l'operació, i un dia la dimissió del president del club, Joan Collet, que serà dimecres

Actualitzat

Daniel Sánchez Llibre i Chen Yansheng han formalitzat aquest dimarts a la tarda el canvi de propietari de l'Espanyol, amb la venda del 56% de les accions de l'empresari català i del també expresident Ramón Condal al grup xinès Rastar. L'escenificació del canvi, però, no arribarà fins dimecres, ja que la complexitat de l'operació està allargant els tràmits. Ara, falta que la borsa xinesa l'aprovi.

Un cop s'hagi tancat definitivament l'acord, dimecres, Joan Collet reunirà el seu consell d'administració i presentarà la dimissió, tres anys i dos mesos després de ser nomenat president. Els nou consellers que l'acompanyen també deixaran el càrrec, de manera que el nou propietari del club, l'empresari xinès Chen Yanseng, tindrà les mans lliures per formar el seu propi equip de direcció.

Chen Yanseng, propietari de Rastar Group, serà el nou president de l'Espanyol en un consell que estarà format per set directius xinesos i tres catalans, amb un home de Sánchez Llibre, Ramon Robert, com a conseller delegat de l'entitat. L'anterior màxim accionista, a banda de conservar un 5 per cent de les accions, exercirà com a assessor extern del nou propietari xinès.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut