Espanyol

Chen Yansheng: "Gràcies a l'afició, l'equip s'està consolidant"

El president de l'Espanyol ha volgut agrair el suport dels aficionats blanc-i-blaus en un missatge el dia abans de la celebració de la Junta General d'Accionistes

Actualitzat

El president del RCD Espanyol, Chen Yansheng, va assistir diumenge a la seva primera victòria en directe de l'equip i abans de presidir la Junta General d'Accionistes ha lloat el paper de l'afició blanc-i-blava en el bon moment esportiu que està vivint el conjunt de Quique Sánchez Flores després d'un decebedor inici de temporada. "Estic molt satisfet de veure guanyar l'equip per primera vegada a casa i que últimament vagi en línia ascendent. Per això, vull donar les gràcies a la nostra afició perquè hi ha hagut molts canvis al club tant en el consell com en els empleats i també en la primera plantilla. Tot i aquests canvis, els pericos han continuat donant-nos suport tant en les victòries com en les derrotes. Gràcies a aquesta afició l'equip s'està consolidant", ha assenyalat.

El president blanc-i-blau ha explicat que en aquests dies ha mantingut diferents converses amb la plantilla i destaca el treball col·lectiu. "He parlat amb tot el cos tècnic i els jugadors i m'han transmès una sensació de treball diari i col·lectiu. És un equip de treball proactiu i gràcies a aquesta cooperació aconseguirem bons resultats", ha revelat.

Finalment, Chen ha explicat què n'espera de la JGA d'aquest dimarts i els plans de futur del seu projecte: "Aquesta Junta d'Accionistes és la prolongació de l'anterior i és un repàs dels objectius marcats anteriorment. Abans d'aquesta junta, la feina que hem fet és resoldre els problemes financers redissenyant l'estructura organitzativa del club, i altres millores en l'aspecte esportiu. Ara, pel que fa a l'aspecte social, un dels objectius és fer més gran l'afició. En tercer lloc, esperem que la millora dels resultats de l'equip i l'augment del nombre de socis pugui generar més possibilitats de negoci. Si tots aquests aspectes milloren, es crearà un cercle virtuós i cada vegada arribarem més lluny."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut