Chelsea i Roma empaten a 3, golejada del PSG i victòria afortunada del Manchester United

Els resums de la jornada de la Lliga de Campions, exceptuant el grup del Barça, i tots els gols d'aquests partits

Chelsea i Roma han empatat a 3 a Stanford Bridge en un partit boig. Primer els anglesos, que passen per un mal moment a la Premier League, semblaven tenir el duel controlat amb els gols de David Luiz en el minut 11 i Hazard en el 37. Però llavors ha arribat la remuntada dels italians gràcies a Kolarov en el minut 40 i Dzeko en el 64. Aquest mateix davanter, en el minut 70, ha avançat els visitants. Eden Hazzard, 5 minuts més tard, ha fet el 3-3.

L'equip anglès lidera el Grup C amb 7 punts, seguit pel seu rival d'aquest dimecres amb 5. L'Atlètic de Madrid, amb només 2 punts després d'haver empatat a 0 al camp del Qarabag, haurà d'apurar les seves opcions de passar a vuitens en la segona volta de la fase de grups.

Golejada del PSG

El trident del París Saint-Germain ha destrossat l'Anderlecht. Neymar, Edinson Cavani i Kevin Mbappé han liderat la victòria de l'equip francès (0-4) en la seva visita a Holanda en una gran actuació. Mbappé ha marcat ben aviat, en el minut 3. Amb aquest primer gol, els francesos han pogut afrontar amb tranquil·litat la resta del matx. En el 44 ha arribat el gol de Cavani. I en el 66, Neymar ha completat el trio de gols del trident parisenc. Di María, a dos minuts del final, ha tancat el marcador. El PSG és el primer del grup B, amb 9 punts.

El Bayern de Munic que entrena Jupp Heynckes, amb 73 anys l'entrenador de més edat en dirigir un partit de la Lliga de Campions, ha guanyat 3-0 el Celtic de Glasgow. I encara han tingut sort els escocesos de la bona nit que ha tingut el seu porter, Craig Gordon. Müller ha fet el primer gol del matx en el minut 17, Kimmich el segon en el 29 i Hummels el tercer en el 51. Els alemanys, amb 6 punts, ocupen el segon lloc a la classificació del grup B darrere del PSG.

Debut de rècord...amb errada històrica

El Manchester United ha guanyat al camp del Benfica (0-1) amb la col·laboració involuntària de Mike Svilar. El belga s'ha convertit en el porter més jove a debutar en un partit de la Lliga de Campions, amb poc més de 18 anys. Svilar no ha estat protagonista només pel seu rècord, sinó també per la seva errada davant d'una rematada de Marcus Rashford en el minut 65 que ha originat l'únic gol del partit, i que el manté amb 9 punts al capdavant del Grup A.

El Basilea ha donat un important pas endavant en les seves aspiracions de passar als vuitens de la Lliga de Campions amb un triomf a l'estadi del CSKA de Moscou (0-2). Els suïssos, segons del Grup A amb 6 punts, han aconseguit la iniciativa en el marcador en el minut 29, amb un gol de Xhaka. Els russos han avançat les seves línies i el partit s'ha obert, amb ocasions pels dos bàndols. Ja en el minut 90 Oberin, que poc abans havia desaprofitat dues clares oportunitats, ha marcat el 0-2.