Alejandro Gómez Martín "Chele" va passar la nit de dimarts a comissaria
Futbol

"Chele" passa la nit a comissaria acusat d'agredir una jove després de jugar la final de la Copa Catalunya amb el Girona

El jugador del CF Peralada, filial del Girona, està acusat d'un delicte de lesions a una jove de 19 a la qual presumptament hauria donat diverses puntades al braç a la sortida d'un local de copes de la capital gironina, segons informa el "Diari de Girona"

Actualitzat

El jugador del Peralada, filial del Girona, Alejandro Gómez Martín "Chele" va passar la nit de dimarts detingut a comissaria després de disputar els últims minuts de la final de la Copa Catalunya contra el Nàstic a Olot. Segons informa el "Diari de Girona", el lateral de 21 anys està acusat d'un delicte de lesions a una jove de 19 a la que presumptament hauria donat diverses puntades al braç a la sortida d'un local de copes de la capital gironina.

Segons aquesta informació, "Chele" hauria empès a la jove a l'interior del local i, després de ser expulsat pels membres de seguretat, hauria agredit a la jove després de tornar a coincidir posteriorment al carrer. Els informes mèdics presentats en la denúncia constaten que la jove té diverses fractures en un braç.

Els fets s'haurien produït la nit del dijous de la setmana passada i dos dies després de la seva primera denúncia, la jove agredida va donar més detalls adjuntant unes imatges del presumpte agressor, del qual inicialment desconeixia la seva identitat. El passat dimarts, la denunciant sí va identificar "Chele" i els Mossos van decidir actuar i detenir-lo de matinada a Girona després que l'expedició gironina tornés d'Olot de disputar la final de la Copa Catalunya.

El CF Peralada ha emès aquest dijous un comunicat on recorda que la situació del jugador és aliena a la disciplina del club, exigeix respecte per la presumpció d'innocència i l'actuació judicial i reitera el seu rebuig a qualsevol tipus de violència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut