Chaz Davies ha pujat al primer calaix del podi (@blogenboxes)
Superbike

Chaz Davies esborra els seus rivals i s'imposa a la primera cursa del GP d'Alemanya del Mundial de Superbikes

El britànic ha repetit a Alemanya el triomf que va obtenir l'any passat a la carrera d'obertura. Els seus compatriotes Rea i Sykes l'acompanyen al podi

Actualitzat

El britànic Chaz Davies (Ducati) s'ha imposat quest dissabte a la primera cursa del GP d'Alemanya del Mundial de Superbikes, amb els seus compatriotes Jonathan Rea (Kawasaki) i Tom Sykes (Kawasaki) al podi.

Després de l'aturada estiuenca, Davies ha repetit a Alemanya el triomf que va obtenir l'any passat a la carrera d'obertura. El pilot britànic ha sortit des del tercer lloc de la graella, però ha controlat la cursa a partir de la segona volta. Els esforços de Rea i Sykes (que partia de la "pole") per superar Davis han resultat inútils.

Xavi Fores (BARNI Racing Team) i Jordi Torres (Althea BMW Racing Team) han acabat en vuitè i novè lloc en aquesta primera cursa. L'alemany Stefan Bradl (Red Bull Honda) no ha pogut sortir a causa de les lesions que va patir al colze esquerre aquest divendres. 

Aquest diumenge, els pilots tornaran a la pista per començar la sessió d'escalfament a les 9.30, i a les 13.00 disputaran la segona cursa.

Anar al contingut