Motor

Chaz Davies guanya en solitari la primera cursa de la reunió de Superbikes de Jerez

El gal·lès ha remuntat sis posicions i s'ha imposat en solitari després d'haver deixat enrere Tom Sykes i Jonathan Rea

Actualitzat

Chaz Davies ha demostrat aquest dissabte al circuit de Jerez que és el pilot més en forma del mundial de Superbikes, que ha arribat a la penúltima cita. El pilot gal·lès, tot i que va tercer en la classificació i no té opcions de títol, ha guanyat les quatre últimes curses del campionat. En la primera de la ronda espanyola, a més, ho ha fet amb una autoritat insultant, un altre cop en solitari a la línia d'arribada.

El podi l'han completat els dos homes de Kawasaki. Tom Sykes ha estat segon i Jonathan Rea, tercer. El pocs punts que cedeix el nord-irlandès continuen sense fer perillar el seu lideratge al Mundial.

El mèrit de Davies es remarca pel fet que ha sortit sisè en l'engraellat, i en les primeres voltes ja ha estat capaç de connectar amb el grup capdavanter. Ni tan sols l'ha afectat l'incident en l'arrencada que ha fet anar per terra Xavi Forés i Davide Giugliano. En la segona volta, Alex Lowes també ha quedat fora per una caiguda quan anada en la quarta posició.

La lluita habitual entre els tres britànics només ha durat cinc voltes, fins que el de Ducati ha aconseguit escapar-se. En pocs revolts ha agafat un segon d'avantatge, i ha acabat amb més de tres al final. Pel que fa a Rea, un altre cop, s'ha estimat més no arriscar i assegurar-se al podi, amb la qual cosa Davies li ha tret quatre segons.

El vallesà Jordi Torres ha acabat vuitè, amb un lloc perdut pel que fa al de la sortida, després d'un duel molt intens amb Leon Camier.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut