Motor

Chaz Davies fa el doblet per a Ducati al pas del Mundial de Superbikes per Itàlia

El pilot gal·lès ha tornat a escapar-se des de la sortida en una segona cursa que ha acabat com la primera, amb Rea al segon lloc i Sykes al tercer

Actualitzat

La segona cursa del pas del mundial de Superbikes per Itàlia s'ha acabat amb un doble per als de casa, és a dir, Ducati, i amb un podi exactament igual al que hi va haver dissabte: Chaz Davies s'ha emportat la victòria, Jonathan Rea ha estat segon i, Tom Sykes, tercer.

El temps ha impugnat les previsions de pluja i, finalment, la prova s'ha corregut en sec. Ha estat una cursa gairebé idèntica a la de dissabte, amb Davies marxant en solitari des de la sortida i les dues Kawasaki perseguint-lo inútilment, amb Rea mantenint Sykes a un mentre de seguretat en tot moment.

La diferència, aquesta vegada, ha estat la sortida de Daniele Giugliano des de la primera fila. L'italià ho ha fet bé, però no prou per competir amb els primers. Aviat s'ha vist que s'hauria de conformar amb el quart lloc que Jordi Torres havia fet el dia abans.

El pilot català no ha pogut treure el mateix rendiment de la seva BMW i s'ha quedat enrere, però ha regalat un dels moments d'emoció de la jornada en la lluita amb Nicky Hayden pel setè lloc, que finalment ha aconseguit. Del poc que pot lamentar és que Giugliano hagi acabat davant seu i li hagi recuperat el cinquè lloc del Mundial, per un sol punt. Al capdavant, el líder continua sent Rea, ara, a 35 punts de Davies.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut