Chaz Davies
Chaz Davies és l'únic que ha batut Jonathan Rea aquesta temporada (worldsbk.com)
Motor

Chaz Davies aprofita el caos a Imola i s'emporta el segon triomf de l'any en el mundial de Superbikes

El gal·lès s'ha escapat en la segona sortida d'una cursa atípica, tallada per un espectacular accident de Laverty; Rea ha estat segon i Melandri, tercer

Actualitzat

La ronda italiana del mundial de Superbikes ha arrencat amb una victòria de Chaz Davies que fa una mica més per trencar la dictadura de Jonathan Rea aquesta temporada. De les nou disputades fins ara el mateix Davies havia estat l'únic capaç d'arrabassar-li una altra cursa, la segona de l'Aragó. Tot i així, el campió perd poca pistonada en la classificació del campionat, atès que ha pogut ser segon. El tercer ha estat Marco Melandri.

Ha estat, de tota manera, una cursa complicada, que ha marcat un fort accident d'Eugene Laverty, que ha acabat sense lesions gràcies al fet que ha saltat de l'Aprilia abans que s'estavellés contra el mur i explotés coberta de flames. La cursa s'ha reprès a només 12 voltes i, en la segona sortida, Davies ha arrencat del tot decidit. S'ha escapat i ningú ha tingut prou temps per reaccionar i atrapar-lo.

Tom Sykes ha estat quart, mentre que Xavi Fores ha tret una cinquena posició que confirma el seu bon moment de forma. Jordi Torres ha estat baixa, per malaltia, en aquesta prova.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut