Chaves i Yates celebren el doblet del Mitchelton-Scott al cim de l'Etna (@giroditalia)
Ciclisme

Chaves guanya l'etapa i Yates es col·loca líder

Doblet del Mitchelton-Scott a la sisena etapa del Giro

Actualitzat

Esteban Chaves (Mitchelton-Scott) ha guanyat la sisena etapa del Giro 2018, que avui acabava al cim de l'Etna. El colombià, que anava escapat, ha estat atrapat poc abans de l'arribada pel seu company d'equip Simon Yates, però l'anglès no li ha disputat la victòria. Chaves i Yates han recorregut els 169 km de la jornada en 4 hores i 16 segons. Era el primer test de muntanya seriós de l'actual edició de la ronda italiana.

A 26 segons de Chaves i Yates ha arribat el primer grup de perseguidors encapçalats pel francès Thibaut Pinot (Groupama-FDJ). Entre aquests ciclistes també hi havia Tom Dumoulin (Sunweb) i Chris Froome (Sky). Després de l'etapa d'avui, Simon Yates es col·loca com a nou líder del Giro seguit de Tom Dumoulin, a 16 segons, i d'Esteban Chaves a 26.

La setena etapa de la cursa, de 159 km, es correrà entre Pizzo i A Praia Mare. No és una etapa especialment exigent que afavorirà els corredors ràpids. El tram més dur del dia serà l'ascens llarg i suau de Scalea, a 10 km de la línia de meta.

Anar al contingut