Chavanel celebra el seu triomf d'etapa. (Foto: EFE)
Ciclisme

Chavanel guanya a l'esprint la sisena etapa de la París-Niça i Porte manté el liderat de la general

El francès Sylvain Chavanel, de l'equip Omega Pharma, s'ha imposat a l'esprint en la sisena i penúltima etapa de la París-Niça, mentre que l'australià Richie Porte (Sky) es manté com a líder de la general.

Actualitzat
El francès Sylvain Chavanel, de l'equip Omega Pharma, s'ha imposat a l'esprint en la sisena i penúltima etapa de la París-Niça mentre que l'australià Richie Porte (Sky) es manté com a líder de la general. Chavanel ha guanyat l'etapa més llarga de la ronda francesa, amb 220 ​​quilòmetres de recorregut entre Manosque i Niça, davant de l'actual campió mundial, el belga Philippe Gilbert (BMC), i l'espanyol José Joaquín Rojas (Movistar).
Richie Porte, que es va vestir de líder divendres després de guanyar la cinquena etapa, té 32 segons d'avantatge sobre el nord-americà Andrew Talansky (Garmin) i en 42 sobre Sylvain Chavanel i l'holandès Lieuwe Westra (Vacansoleil), igualats en la tercera plaça de la classificació general. Chavanel ha escalat fins a la tercera plaça gràcies a les bonificacions acumulades per la seva victòria d'etapa i la marcada en el segon esprint intermedi de la jornada. Aquest diumenge acaba la carrera amb una contrarellotge individual de 9,6 quilòmetres entre Niça i la pujada al coll d'Èze.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut