Futbol internacional

Cesc queda fora de la llista de l'Arsenal per visitar el Newcastle en la primera jornada de la Premier

Que Cesc Fàbregas vesteixi la samarreta del Barça és cada cop més evident que és qüestió d'hores. Un altre indici clar que ho apunta és que el mateix Arsène Wenger ha anunciat que deixa Cesc fora de la llista de convocats de l'Arsenal per a la visita al Newcastle aquest dissabte, en la primera jornada de la Premier League. Mentrestant, el Barça espera la resposta de l'Arsenal a la nova oferta que li ha fet pel migcampista d'Arenys, 40 milions d'euros entre fixos i variables. Tot apunta, però, que el futur de Cesc és més a prop del club blaugrana i que aquest serial de l'estiu està a punt de resoldre's.

Actualitzat
En la roda de premsa que ha fet aquest matí Wenger, el mateix tècnic ha assegurat que Cesc no està lesionat. En canvi, ha al·legat que el d'Arenys no està en forma i que no vol anar més enllà d'això. Si més no, el braçal de capità ja no el lluirà el futbolista català demà com a mínim, perquè Wenger també ha explicat que Van Persie serà el capità contra el Newcastle.

El tuit de Piqué

Gerard Piqué, un dels millors amics de Cesc Fàbregas i un assidu al Twitter, ha anunciat a través d'aquesta xarxa social que "avui serà un gran dia". Tothom ho relaciona amb el fet que aquest missatge podria anar lligat a la resolució del "cas Cesc".

Nasri, fora també de la llista

Tampoc ha entrat en aquesta llista de convocats Nasri, un jugador que podria marxar també al Manchester City.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut