Barça

Cesc no vol parlar més del seu possible fitxatge pel Barça i assegura que com més callat s'estigui, millor

Cesc Fàbregas continua sent un dels jugadors més desitjats pel Barça de cara a la temporada que ve. El club, però, no vol perdre el cap amb la incorporació del d'Arenys a causa de la delicada situació econòmica. Cesc, de moment, no vol parlar més del seu possible futur a Can Barça i ha dit que com més callat s'estigui, millor. En la cloenda del seu campus a Tordera ha assegurat que no ha parlat amb el nou president, Sandro Rosell, i que desconeix qualsevol conversa amb Arsène Wenger per negociar-ne el traspàs. Ara bé, no es penedeix d'haver dit que si marxa d'Anglaterra serà només per anar al club blaugrana.

Actualitzat
Cesc Fàbregas ha assegurat durant la cloenda del campus d'estiu que organitza a Tordera que desitja "ser feliç" i que el que hagi de passar sigui "el millor" per als seus interessos, en relació amb els seus desitjos de convertir-se en jugador del Barça. Fàbregas, que abans del Mundial ja havia assegurat el seu desig de jugar la temporada que ve amb el club blaugrana, ha dit que ara només pensa en descansar i "després ja passarà el que hagi de passar".

L'internacional espanyol ha tret importància a una de les anècdotes viscudes durant la celebració amb la selecció a Madrid, quan Gerard Piqué i Carles Puyol li van posar una samarreta del Barça. "Són dos grans amics, va ser en una celebració i en una nit molt especial. Tothom sap que ells fan moltes bromes i no cal donar-li més voltes", ha comentat.

A diferència del que va fer abans de la cita mundialista sobre el seu desig de fitxar l'any vinent pel Barça, el migcampista d'Arenys sembla haver variat d'estratègia i prefereix no pronunciar-se més en públic, tal com ha fet últimament el president barcelonista, Sandro Rosell. "Es parlen de moltes coses. La veritat és que jo no sé res i l'únic que puc dir és que passi el millor per a mi i ja està", ha respost quan li han preguntat sobre si es considera un jugador car perquè l'Arsenal el podria taxar en 50 milions d'euros.

Fàbregas ha assegurat que aquest estiu no espera viure una situació similar a la de l'any anterior, quan es va començar a rumorejar sobre el seu possible fitxatge pel Barça. "He estat centrat en la selecció i ara en l'únic que penso és en descansar, passar-m'ho bé a les vacances, que crec que ens ho mereixem, i després ja passarà el que hagi de passar", ha reiterat. "El que vull és ser feliç, que passi el millor per a mi i ja està. Haurem d'esperar i com menys paraules surtin per la boca de tots, molt millor", ha insistit.

En tot cas, Fàbregas no es penedeix de res del que ha dit en el passat (quan va mostrar el seu desig de signar pel Barça). "No hauria dit una cosa d'aquesta magnitud si no l'hagués sentit de veritat. No puc dir res i com menys paraules surtin de la boca de tothom, molt millor", ha afegit. Per últim, l'encara jugador de l'Arsenal s'ha alegrat per la renovació de Pep Guardiola. "És un entrenador ideal per a molts anys i tot el que li passi s'ho mereix", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut