Futbol

Cesc, Iniesta, Capdevila i Puyol es perfilen per formar part de l'onze titular contra Suècia

Luis Aragonés mira de guanyar-se la complicitat dels jugadors de la selecció espanyola, després que la relació jugadors-seleccionador es refredés a causa de la no-convocatòria de Raúl. Luis compta sobretot amb els catalans i amb Xavi, destinat ara a ser l'home que "tiri del carro". Per mirar de fer pinya, Luis participa en els exercisis com un més. En la sessió d'avui, s'ha passat gran part del temps donant instruccions al blaugrana Xavi.

Actualitzat

Després de les proves que ha fet aquests dies, sembla que Xavi Hernández no entra en els plans de Luis Aragonés. Tot i això, el tècnic madrileny cuida i mima el migcampista de Terrassa. Avui ha tingut una xerrada amb ell de més de deu minuts. Xavi és un dels veterans del grup i en absència de Raúl, el seu rol dins l'equip pot passar a un altre nivell.

Cesc, Iniesta, Capdevila i Puyol es perfilen per formar part de l'onze titular, dissabte, d'un partit decisiu per al "Sabio de Hortaleza", però també per als jugadors. L'expedició d'Aragonés arriba aquest vespre a Estocolm. Els internacionals espanyols s'exercitaran demà a l'escenari del partit per sentir-s'hi com a casa. Contra Suècia, no val a badar.

Anar al contingut