Cesc, en una acció del partit contra el Tottenham (EFE)
Cesc, en una acció del partit contra el Tottenham (EFE)
Futbol Internacional

Cesc Fàbregas, objecte de les mofes del cap de setmana a les xarxes socials

El jugador d'Arenys de Mar rep crítiques dels aficionats després de la seva actuació en el partit que el Chelsea va jugar contra el Tottenham a White Hart Lane

Pau RodríguezActualitzat

Cesc Fàbregas ha rebut una allau de crítiques a les xarxes socials després de la seva actuació del cap de setmana en el partit que el Chelsea va disputar contra el Tottenham a White Hart Lane, corresponent a la catorzena jornada de la Premier League. El migcampista d'Arenys de Mar no va estar gens encertat i en molts moments de l'enfrontament se'l va veure desconnectat del joc.

Entre les jugades desafortunades de Fàbregas, destaca una pilotada que li va etzibar involuntàriament al seu company Willian quan el brasiler era a terra demanant explicacions a un jugador rival que li havia fet falta.

A més, el migcampista d'Arenys de Mar es va bloquejar a l'hora de treure una falta i, després de vuit segons buscant un company a qui passar-li la pilota, va intentar fer un desplaçament horitzontal que va acabar marxant per la línia de banda

Cesc és un dels jugadors més criticats i qüestionats en aquest mal inici de temporada del Chelsea. El migcampista ha disputat 14 partits de Premier en els quals no ha marcat i només ha repartit dues assistències. En Champions, l'exblaugrana ha trobat porteria en una ocasió i ha fet una passada de gol. El conjunt "blue" és el catorzè classificat de la lliga anglesa amb 15 punts –quatre victòries, tres empats i set derrotes–.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut