Cesc ha jugat fins ara 12 minuts de 180 de possibles en el nou Chelsea (Reuters)
Futbol

Cesc Fàbregas nega haver-se discutit amb el nou entrenador del Chelsea, Antonio Conte

El migcampista arenyenc, que no està jugant amb el nou entrenador del Chelsea, nega que li hagin recomanat buscar-se equip

Actualitzat

Cesc Fàbregas ha volgut negar els rumors que apunten a una discussió entre ell i el seu entrenador al Chelsea, Antonio Conte, i que indiquen que l'entrenador italià fins i tot li hauria aconsellat que es busqués equip.

"Contràriament al que s'ha publicat, l'entrenador i jo tenim una bona relació i en cap moment m'ha dit que puc deixar el club", ha escrit el migcampista arenyenc en el seu compte de Twitter.

"M'ha dit que compta amb mi, i jo sé que compto amb ell. Continuaré lluitant per aquest club fins al final, i quan em necessitin donaré sempre el millor de mi. Estic totalment compromès amb el Chelsea i el meu únic objectiu és ajudar a guanyar títols", ha afirmat.

El migcampista català, peça fonamental en el Chelsea des de la seva arribada, fa dos estius, ha vist des de la banqueta els tres partits de Lliga que fins ara ha jugat –i ha guanyat– el Chelsea, i només va jugar 12 minuts en el partit contra el Watford (1-2). Això sí, va fer l'assistència perquè Diego Costa marqués el gol del triomf en el temps afegit.

 

 

Anar al contingut