Futbol

Cesc Fàbregas mostra admiració total per Abidal i autoconfiança en el seu joc

L'esperit de superació que transmet Abidal en les imatges a la Vall d'Aran ha despertat l'admiració dels seus companys d'equip, que el coneixen prou bé però que no deixa de sorprendre'ls. És el cas de Cesc, que n'ha parlat des de la concentració de la selecció espanyola, i també ha explicat que se sent amb una confiança total en ell mateix.

Actualitzat
L'esperit de superació que transmet Abidal en les imatges a la Vall d'Aran ha despertat l'admiració dels seus companys d'equip, que el coneixen prou bé però que no deixa de sorprendre'ls. És el cas de Cesc, que n'ha parlat des de la concentració de la selecció espanyola, i també ha explicat que sent una confiança total en ell mateix.

Fins a Las Rozas han arribat les impactants imatges d'Éric Abidal entrenant-se a les muntanyes del Pirineu. Per als seus companys del Barça, la recuperació del francès té un qualificatiu molt evident.

Cesc Fàbregas expressava: "És espectacular. Jo crec que una persona que pugui sortir-se'n del que ha passat ell, uf. A mi mentalment moltes vegades em deixa en estat de xoc. Pensar que em passés a mi algun dia... seria un daltabaix, i ell en canvi ho porta amb una normalitat, amb una paciència... És digne d'admirar. Tant de bo el tinguem amb nosaltres molt aviat".

Les nombroses baixes que afecten la defensa del Barça han fet que l'empat al clàssic de la setmana passada hagi deixat un regust molt dolç entre els jugadors.

"A l'inici de Lliga tots hauríem firmat estar a la vuitena jornada a vuit punts del Madrid. Està molt bé i hem de seguir amb la mateixa mentalitat", creu Cesc.

Cesc va començar la temporada escoltant moltes crítiques per la seva sequera golejadora, però Tito Vilanova el va mantenir sempre en l'onze titular. Si algú, a banda de l'entrenador, té confiança en Cesc Fàbregas és el mateix Cesc Fàbregas: "Ni ara ets un mal jugador ni quan tot et va bé ets una superestrella. Has d'estar sempre com més tranquil millor".

A poc a poc li van anar sortint les coses, i els gols contra el Sevilla i el Benfica van invertir la situació. Ara, amb la selecció espanyola, apunta a titular contra Bielorússia. Cesc Fàbregas és el Messi del combinat de Del Bosque.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut