Futbol Internacional

Cesc evita l'eliminació de l'Arsenal a la tercera ronda de la Cup contra el Leeds

La Premier League descansa aquesta setmana, però el futbol no s'atura a Anglaterra perquè hi ha jornada de Cup. Ha jugat l'Arsenal, el proper rival del Barça a la Champions, amb protagonisme especial de Cesc Fàbregas, que ha salvat un empat per al seu equip. A l'Emirates, s'ha avançat el Leeds poc després del descans, amb un penal de Denilson sobre Max Gradel, que Robert Snodgrass ha transformat en el 0 a 1. Però al minut 90, una agafada a Theo Walcott dins l'àrea també ha estat considerada penal i Cesc Fàbregas ha fet pujar l'empat a 1 per a l'Arsenal, que haurà de jugar un segon partit a Ellan Road per classificar-se.

Cesc Fàbregas, amb un gol de penal en l'últim minut, ha salvat l'Arsenal de la derrota i del ridícul contra el Leeds United en partit corresponent a la tercera ronda de la Cup anglesa, i per tant l'eliminatòria s'haurà de resoldre en un duel de desempat a Ellan Road. Després d'una primera part sense gols, en el minut 54 Robert Snodgrass, de penal, ha portat la incertesa a la grada de l'Emirates. L'afició "gunner" no ha pogut respirar tranquil·la fins a l'últim minut gràcies a la pena màxima transformada per Cesc.

El Leeds, que intenta tornar a l'elit del futbol anglès, ha plantat cara en tot moment i ha obligat Arsène Wenger a cremar totes les naus donant entrada en la segona part a Cesc, Theo Walcott i el mexicà Carlos Vela, que podria haver jugat el seu últim partit amb l'Arsenal abans d'anar cedit a un altre equip. Per primera vegada a la convocatòria ha entrat el jove central català de només 18 anys Ignasi Miquel, però no ha tingut l'opció de debutar i ha vist tot el partit des de la banqueta.