Cesc Fàbregas celebra un dels seus gols contra el Leicester (Reuters)
Futbol Internacional

Cesc es reivindica amb els gols que permeten al Chelsea eliminar el Leicester de la Copa de la Lliga

El migcampista del Chelsea, que amb el nou entrenador Antonio Conte ha quedat relegat a un segon terme, ha aprofitat la seva primera titularitat de la temporada per anotar dos gols decisius a la Copa de la Lliga

L'entrenador del Chelsea Antonio Conte no ha donat gaires oportunitats a Cesc Fàbregas en aquest inici de temporada, que fins ara havia jugat només 20 minuts repartits entre tres partits de Lliga. El català ha estat titular en la Copa de la Lliga contra la revelació del curs passat, el Leicester, i ho ha aprofitat per reivindicar-se davant del seu tècnic.

El vigent campió de la Premier s'ha avançat amb dos gols del japonès Shinji Okazaki en la primera mitja hora de joc. Segons abans del descans, Gary Cahill ha donat vida als londinencs amb el 2 a 1. I en el minut 49 César Azpilicueta ha empatat a 2. Els locals s'han quedat amb 10 per l'expulsió de Marcin Wasilewski.

Al final dels 90 minuts, sense que es trenqués l'empat, ha calgut una pròrroga per decidir el guanyador. I aquest ha estat el moment triat per Cesc per aparèixer amb els dos gols en els 4 primers minuts del temps afegit que permetien el Chelsea eliminar el Leicester.