Futbol

César Ferrando podria ser destituït si el Nàstic no és capaç de derrotar el Salamanca al Nou Estadi

El Nàstic està vivint una setmana atípica. L'equip grana s'enfronta al Salamanca aquest divendres a les nou del vespre. L'horari, però, no és l'únic que és excepcional en el conjunt tarragoní. Malgrat que el consell d'administració ha assegurat el contrari, César Ferrando podria tenir les hores comptades si els grana tornen a ensopegar a casa i a oferir una mala imatge. L'equip ha fet una suau sessió d'entrenament al matí i després el tècnic ha donat la llista de convocats, amb les tornades de Jose Mari, David Medina, David Bauzà, Álex Cruz i Miguel Ángel. L'últim reforç, el brasiler Pablo de Barros, cedit pel Saragossa, l'han operat recentment d'un dit del peu i encara no està recuperat del tot.

Actualitzat
El Nàstic espera recuperar el camí de les victòries contra el Salamanca després de tres jornades sense guanyar, ja que una derrota podria significar veure's immers en la lluita per evitar el descens i precipitar l'adéu de César Ferrando. Malgrat que contra el Numància l'equip no va donar una mala imatge i va aconseguir un resultat positiu (1-1), la realitat és una altra de ben diferent.

L'equip entrenat per Ferrando està cada vegada més a prop del descens, i en el si de l'entitat ha començat a entrar la por de veure's abocats a una lluita que no estava prevista en un principi. Per això, i perquè l'entorn està enfrontat amb l'entrenador i l'equip, i perquè cada vegada el Nou Estadi està més buit, un mal resultat contra els castellans podria fer que s'analitzés en profunditat la situació de l'equip i que es plantegessin seriosament canvis en la direcció tècnica.

César Ferrando se la jugarà amb els pocs homes de què disposa. No hi haurà Campano ni Pablo de Barros per problemes físics, però el tècnic recupera Jose Mari, David Medina, Álex Cruz i Miguel Ángel, que tornarà a l'eix del centre del camp, mentre que Rubén Navarro podria repetir en punta després del gol que va aconseguir en terres sorianes.

Ferrando, molest

César Ferrando ha assegurat que està tranquil davant la possibilitat que el destitueixin en cas de derrota contra el Salamanca i s'ha mostrat molest perquè durant la setmana s'hagi parlat més del seu futur que del partit. "Quan hagi d'arribar el moment ja arribarà, i no treballo pensant en això. El que em molesta és que no es parli de futbol i que s'estigui més pendent de l'entrenador", ha dit.
Anar al contingut