Motociclisme

Cervera es tornarà a vestir de gala per celebrar el cinquè títol mundial de Marc Márquez

Els actes s'iniciaran a les 12.30 hores amb la visita del pilot cerverí, fill predilecte de la ciutat, a la Paeria i a les 19 hores hi haurà una cercavila pels carrers de la població

Actualitzat

Cervera tornarà aquest dissabte a vestir-se de gala amb el color vermell i amb el número 93 de Marc Márquez per celebrar el cinquè títol mundial en els últims set anys del pilot cerverí. Si, el 2014, la celebració del seu segon títol mundial de MotoGP al costat del seu germà petit Álex (que es va proclamar campió del món de Moto 3) va ser un gran èxit malgrat la intensa pluja, demà es poden superar totes les previsions, ja que Marc s'ha convertit en el pilot més jove a guanyar tres títols en la categoria reina.  

Els actes s'iniciaran a les 12.30 amb la visita de Marc Márquez, fill predilecte de la ciutat, a la Paeria de Cervera, on serà rebut per l'alcalde Ramon Royes i la corporació municipal a la sala de plens. Després de l'acte protocol·lari, està previst que Márquez saludi els aficionats des de la plaça de l'Ajuntament.

La cercavila pels carrers de la població començarà a les 19.00 a l'avinguda del Mil·lenari. El pentacampió del món recorrerà els carrers de la ciutat en un vehicle preparat per a l'ocasió. La comitiva s'acompanyarà d'animació amb les companyies Alea Teatre i Fadunito i el grup de percussió 'Bombollers' de Cervera. 

El recorregut serà el següent: avinguda del Mil·lenari, avinguda d'Agramunt, carrer Victòria, carrer Combat, plaça Sant Miquel, carrer Santa Anna, rambla Lluís Sanpere i acabarà a la plaça Pius XII, on s'instal·larà l'escenari des del qual Marc Márquez i el seu equip celebraran el campionat del món amb l'afició.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut