Els aficionats de Cervera ja es preparen per celebrar el quart títol mundial de MotoGP de Marc Márquez
MotoGP

Cervera es prepara per celebrar el quart títol mundial de MotoGP de Marc Márquez

L'alcalde de la capital de la Segarra, Ramon Royes, ha explicat que enguany la rua de celebració serà més curta perquè als aficionats no se'ls faci l'espera tan llarga

Actualitzat

Cervera ja prepara la rua que es farà aquest dissabte per celebrar el quart títol mundial de MotoGP del seu fill predilecte, Marc Márquez, que ahir es va coronar campió al circuit de Xest. El club de fans del tro de Cervera li ha preparat una rua diferent, que sortirà de la Universitat i arribarà fins a la plaça Pius XII. L'alcalde de Cervera, Ramon Royes, ha explicat per què enguany la rua serà més curta:

"Per fer que l'espera dels seguidors del Marc no es faci tan llarga s'ha escurçat una mica la rua. Sortirà, com es fa cada any amb l'Aquelarre, des de la universitat, seguirà el recorregut per la plaça Santa Anna i després girarà cap a Pius XII. Allà és on hi haurà els parlaments i tant els cerverins com els aficionats que vinguin el podran veure de prop i passar una bona estona."

Márquez, el pilot més jove de guanyar quatre títols de la màxima categoria del motociclisme, s'ha quedat fins dimarts a Xest per preparar ja la temporada 2018 amb la seva moto Honda. El de Cervera va ser el gran protagonista de la Gala de la Federació Internacional de Motociclisme a València després de guanyar el Mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut