Victòries de l'Sporting i l'Athletic Club, Betis i Celta, Alabès i Las Palmas, i València i Màlaga firmen taules

Tots ells gols dels partits de Primera Divisió d'aquest diumenge

El Betis i el Celta han empatat (3-3) en un partit de moltes alternatives i en el qual cada equip ha tingut una part de domini, els gallecs a la primera i els andalusos a la segona. Rubén Castro, Sanabria i Pezzella han marcat per al Celta,  mentre que Iago Aspas ha fet un doblet i Roncaglia ha aconseguit l'empat definitiu per als visitants quan faltaven cinc minuts. El resultat deixa els sevillans encara a prop de la zona baixa, i priva els "celtiñas" de fer el pas cap als llocs alts.

L'Athletic Club de Bilbao li ha pres a l'Eibar el setè lloc de la classificació amb el seu triomf per 3 a 1 en un dels derbis bascs de Primera. Beñat Etxebarria ha obert el marcador amb un golàs de falta directa, el seu desè des de la temporada 2011-21. Només dos jugadors a la Lliga han fet més gols que ell en llançaments de falta: Leo Messi (14) i Cristiano Ronaldo (13). Iñaki Williams ha fet el segon dels bilbaïns. Sergi Enrich ha retallat distàncies pels visitants, i Iker Muniain ha sentenciat a la contra en el temps de descompte.

L'Sporting de Gijón ha trencat la seva ratxa negativa, després d'11 jornades sense guanyar, deu de Lliga i una de Copa. Els asturians s'han imposat amb claredat a l'Osasuna, per 3 a 1. Carmona ha obert el marcador sobre el xiulet del descans i Douglas i una altre diana de Carmona han tancat el marcador de l'Sporting. Flaño ha fet el gol de l'honor per l'Osasuna al minut 85.

Las Palmas ha sortit de Mendizorrotza amb un punt al sarró, gràcies al gol de Livaja en el minut 56. Alexis havia avançat l'Alabès ben aviat, en el minut 4, però els canaris s'han fet amb la possessió de la pilota fins aconseguir l'empat. Els bascos fa 8 jornades que no guanyen, quan van aconseguir la seva única victòria a la Lliga davant el Granada.

El Màlaga, tot i mostrar-se superior al València, no ha pogut assegurar un punt a Mestalla fins a l'última jugada del partit gràcies a un gol de Fornals (2-2). El mateix jugador havia inaugurat el marcador ben aviat, en el minut 3. Entre els seus dos gols, Rodrigo Moreno en el minut 7 i Medrán en el 34 han marcat pel conjunt valencianista.