Els jugadors del Celta celebren un gol de Nolito (EFE).

Celta, Eibar, Atlètic i Barça lideren la Primera Divisió

Després de dues jornades de competició, aquests quatre equips estan al capdavant de la classificació amb 6 punts després de guanyar els seus dos partits

El Celta va superar clarament un Rayo Vallecano (3-0) per mantenir-se després de dues jornades en els primers llocs de la Lliga BBVA. Els madrilenys es van quedar amb un jugador menys en el minut 10 per l'expulsió del porter Toño. Nolito va transformar el penal, el primer dels seus dos gols de la nit. El tercer gol dels galllecs va ser obra d'un altre jugador amb passat blaugrana, Andreu Fontàs.

L'Eibar va derrotar per primera vegada en competició oficial l'Athletic Club de Bilbao (2-0), impulsat pels gols de Saúl Berjón (de penal) i Adrián. Mentre que els locals han guanyat els seus dos partits, els d'Ernesto Valverde encara no han puntuat a la lliga. Els bilbaïns estan acusant el seu carregat començament de temporada. Ja han disputat 8 partits oficials.

L'Atlètic de Madrid va vèncer el Sevilla per 0 a 3 al Sánchez Pizjuán amb gols de Koke en la primera meitat i Gabi i Jackson Martínez en la segona. Fernando Llorente, que havia arribat a Sevilla dijous a la nit, va ser titular, però no va poder celebrar el seu debut marcant. El Celta, l'Eibar i els de Diego Simeone sumen 6 punts, com el FC Barcelona, però amb una millor diferència de gols a favor que els blaugrana.

València i Deportivo van empatar a 1 gol a Mestalla. L'entrenador local Nuno Espirito va introduir rotacions en el seu equip, però sense èxit. El seu mig camp no va poder generar joc. Lucas va avançar els gallecs i Negredo va empatar abans del descans, en el primer xut a porta amb perill dels seus.

El jove Sporting d'Abelardo no ha encaixat cap gol després de dues jornades, tot i que tampoc n'ha marcat cap. Si en la primera jornada va empatar a casa amb el Reial Madrid, en la segona va sumar un punt al camp de la Reial Societat. L'exmadridista Asier Illarramendi va ser titular en els bascos pocs dies després de la seva tornada a l'equip, mentre que l'ex del Barça B Halilovic va debutar a Primera amb els asturians.

El Llevant també va sumar un punt en un partit sense gols a domicili contra Las Palmas, gràcies a un plantejament molt defensiu. El Granada, per la seva part, se'n va emportar els tres punts davant el Getafe: en quatre minuts, del 24 al 28 l'equip andalús es va posar 0-2 en el marcador, amb un penalti transformat per el Arabi. Lafita, del Getafe, va aconseguir marcar un gol insuficient per treure algún punt.