Futbol

Celta-Barça, Espanyol-Llevant i Lleida-Atlètic de Madrid, als vuitens de final de la Copa del Rei

Els tres representants catalans ja coneixen els seus rivals als vuitens de final de la Copa del Rei, que obriran el calendari de partits del 2018

Actualitzat

El sorteig pur no ha establert plats forts en els vuitens de final de la Copa del Rei i ha portat un rival d'entitat per al Lleida Esportiu. Celta-Barça, Espanyol-Llevant i Lleida-Atlètic de Madrid só n els aparellaments que ha deparat el sorteig pel que fa als equips catalans.

Els vuitens de final de la Copa del Rei obren el calendari de partits de l'any 2018, ja que la data de referència per als partits d'anada és el dimecres 3 de gener. Els partits de tornada estan previstos per a la setmana següent, el 10 de gener.

Precedents positius per a Barça i Espanyol

Els precedents entre Celta i Barça a la Copa són favorables als blaugranes, que s'han endut quatre de les sis eliminatòries que els han enfrontat als gallecs. El Celta, però, va emportar-se l'últim duel de Copa entre els 2 equips, disputat fa 16 anys, l'any 2001. El Celta va fer bo el 3-1 de l'anada a l'estadi de Balaídos per empatar al Camp Nou (1-1) i classificar-se per a la final, que va acabar perdent amb el Saragossa (3-1).

Espanyol i Llevant han mesurat les seves forces quatre vegades a la Copa del Rei i sempre ha passat ronda l'equip blanc-i-blau. La última ocasió va ser la temporada 2015-16 i el partit de tornada va suposar l'estrena a la banqueta perica de Constantin Galca rellevant Sergio González.

Els aparellaments són els següents:

- Formentera-Alabès

- Lleida-At. Madrid

- Numància-Reial Madrid

- Celta-Barça

- Cadis-Sevilla

- Leganés- Vila-real

- Las Palmas-València

- Espanyol-Llevant

 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut