Imatge d'un dels partits de quarts de final del CB Prat contra el Valladolid (@cbprat_leboro)
Bàsquet

CB Prat-Melilla i ICL Manresa-Palència, les semifinals de la LEB Or

Els dos equips catalans entren en escena aquest divendres amb el factor pista a favor, en el primer partit de la sèrie al millor de cinc enfrontaments

Actualitzat

Protagonisme dels equips catalans en les semifinals de la LEB Or en el seu camí cap a l'ACB, que començaran la sèrie amb el factor pista a favor. El CB Prat, després d'haver superat l'eliminatòria plàcidament davant el Valladolid (3-0), s'enfronta aquest divendres a un equip amb molta experiència com és el Melilla (20.30). El més destacat d'aquest equip és el potencial físic, ja que disposa de quatre jugadors de quasi 2,10 metres d'alçada i molt experimentats, com ara el català Dani Rodríguez. Per tant, els homes d'Arturo Álvarez hauran d'anar en compte amb el potencial físic del seu rival. L'entrenador de l'equip del Llobregat no podrà comptar amb Saul Blanco, per un problema al soli, ni amb Pep Ortega, que es perdrà els dos primers partits per una fractura en un dit.

L'ICL Manresa, per la seva banda, va patir molt més que el Prat per superar la seva eliminatòria de quarts de final contra la Corunya (3-2). Els manresans s'enfronten aquest divendres en el primer assalt de la sèrie al Palència (21.00). L'equip del Bages, que ja va guanyar els dos partits de la lliga regular a l'equip castellà -78-73 a Manresa i 72-76 a Palència-, vol fer valer el factor del Nou Congost. Els catalans s'enfronten a un equip amb moltes cares conegudes com l'Eric Garrigo, Sergi Pinto i l'exmanresà Jordi Grimau.

 

Anar al contingut