Ciclisme

Cavendish serà operat i estarà 6 setmanes de baixa

El ciclista Mark Cavendish serà operta aquest dimecres de les lesions a l'espatlla provocades per la caiguda que va patir en la primera etapa d'aquesta edició del Tour. Segons ha informat el seu equip, Omega Pharma-Quickstep, el britànic estarà de baixa unes sis setmanes.

Mark Cavendish, moments després de la caiguda en l'esprint a la localitat britànica de Harrogate. (Foto: Reuters)

El ciclista Mark Cavendish serà operat aquest dimecres de les lesions a l'espatlla que va patir durant la caiguda quan iniciava l'esprint de la primera etapa del Tour, disputada a la zona de York. Així ho ha fet oficial en un comunicat l'equip del ciclista, l'Omega Pharma-Quickstep.

La caiguda, provocada pel mateix ciclista en topar amb Simon Gerrans, va acabar amb l'espatlla dislocada del ciclista britànic i algunes petites lesions. Aquestes són les que obliguen Mark a passar pel quirofàn. Segons el comunicat del mateix equip, "el temps de recuperació de baixa serà al voltant de les sis setmanes".

El ciclista de l'illa de Man, de 29 anys, suma fins ara 25 victòries d'etapa en el Tour gràcies a la seva habilitat en els esprints. Tot i així, mai ha estat líder del Tour, una fita que hauria aconseguit aquest dissabte si hagués guanyat l'etapa inaugural.