L'àrbitre ensenya la targeta vermella a Neymar (Reuters)
Futbol internacional

Cavani salva el PSG en el temps de descompte davant de l'Olympique de Marsella i Neymar acaba expulsat (2-2)

L'exblaugrana ha vist dues targetes en dos minuts quan el partit estava a punt de finalitzar

El PSG ha tingut seriosos problemes per salvar els mobles davant de l'Olympique de Marsella i només un gol de Cavani en temps de descompte els ha permès empatar un partit (2-2) que els parisencs han acabat jugant amb deu homes per l'expulsió de Neymar. El brasiler ha vist dues targetes grogues en dos minuts: La primera, per protestar, i la segona, per un conflicte amb un rival.

L'Olympique de Marsella s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Luiz Guztavo amb una canonada des de lluny. Neymar ha fet l'empat a 1 amb un xut creuat i Florian Thauvin ha tornat a posar al davant els locals. Finalment, però, Edinson Cavani, en el temps de descompte, ha marcat del definitiu empat a 2.