Lliga de Campions

Cavani desvela el missatge que va escriure al vestidor del PSG dies després del 6-1 al Camp Nou

El davanter uruguaià va escriure la paraula "humilitat", segons revela una biografia publicada a França

Actualitzat
Edinson Cavani va escriure al vestidor del multimilionari París Saint-Germain (PSG) la paraula "humilitat", dies després del desastre històric contra el FC Barcelona (6-1) al Camp Nou en la tornada dels quarts de final de la Champions, segons revela una biografia publicada a França.

"La humilitat és necessària també en l'esport. Em va semblar que era una bona idea posar-la al costat d'altres consignes. I sobretot comprendre què significa. Amb humilitat no hi ha risc de perdre", assenyala Cavani en un dels extractes del llibre "El matador, Cavani", de Romain Molina.

L'obra explica anècdotes i històries desconegudes sobre el jugador -com el seu possible fitxatge pel Reial Madrid- i dedica un capítol al naufragi del 8 de març de 2017, quan el Barça va protagonitzar al Camp Nou una de les remuntades més impressionants de la història en capgirar un 4-0 advers de l'anada amb un 6-1. "Al vestidor, els seus col·legues el veien una mica més xerraire que l'habitual. Semblava que tenia ganes d'expressar la seva ràbia", narra el llibre de Molina, que es basa en més de 100 testimonis pròxims al jugador.

A la catarsi que va suposar aquest enorme revés, Cavani (Salto, 1987) es va guanyar "la immunitat" de l'afició del PSG pel seu compromís. "El Matador, Cavani" busseja en els inicis del prestigiós golejador al Danubio; la seva relació especial amb el seu germà per part de mare Walter Fernando (exfutbolista); i la seva integració en els sub-20 de l'Uruguai, on va coincidir amb Luis Suárez.
Anar al contingut