Catgas i Inter es veuen les cares a la Copa del Rei (@fsalagarcia)
Futbol Sala

Catgas Energia Santa Coloma i Barça Lassa busquen els quarts de final de la Copa del Rei

Els colomencs reben a casa el Movistar Inter (21.00, Esport3), mentre els d'Andreu Plaza hauran de visitar la sempre difícil pista del Llevant

Marc BéjarActualitzat

Aquest dimarts, els dos equips catalans de la Lliga Nacional de Futbol Sala disputen els seus respectius duels en els vuitens de final de la Copa del Rei. El Catgas Energia Santa Coloma jugarà al Pavelló Nou davant un dels rivals més complicats, Movistar Inter (21.00, Esport3). Els madrilenys arriben ferits després de patir la primera derrota aquesta temporada en el clàssic contra El Pozo.

Els colomencs, però, que han protagonitzat un gran inici de curs, buscaran trencar els pronòstics i aprofitar el factor camp a favor en una eliminatòria que es jugarà a partit únic. Serà la reedició de la final de la Copa del Rei de la temporada 2014/2015, quan els jugadors de Jesús Velasco no van donar opcions al Catgas Santa Coloma (3-0).

Per la seva banda, el Barça Lassa afronta el partit d'aquest vespre amb la difícil missió d'aconseguir el triomf fora de casa a la pista del Llevant. El tècnic dels barcelonistes, Andreu Plaza, ha remarcat el risc que suposa jugar una eliminatòria a partit únic lluny del Palau. Tot i aquest factor, s'ha mostrat confiat de poder avançar ronda en aquests vuitens de final. "Estem convençuts que tirarem l'eliminatòria endavant", ha sentenciat Plaza.

Anar al contingut