Barça i Catgas van aconseguir els tres punts en els seus respectius últims partits de Lliga (LNFS)
Futbol Sala

Catgas Energia i Barça Lassa es retroben amb la Lliga

Després de l'Europeu de seleccions, la 21a jornada de la competició es disputarà aquest cap de setmana. Esport3 emetrà els partits del Barça i del Catgas Energia

Carlos JiménezActualitzat

Un mes després de l'aturada de la competició amb motiu del Campionat d'Europa que s'ha disputat a Eslovènia, on Portugal s'ha proclamat vencedor, torna la Lliga. I ho fa amb la participació dels dos equips catalans més destacats, el Catgas i el Barça, en dos partits que es podran seguir en directe pel canal Esport3. El conjunt de Santa Coloma de Gramenet jugarà divendres a les 21.15 a casa davant el Santiago Futsal. L'equip d'Òscar Redondo és l'onzè classificat i buscarà la seva primera victòria com a local.

Dissabte a les 13.15 serà el torn del matx més atractiu de la jornada. El Barça, segon a la classificació, visitarà Múrcia amb l'objectiu de batre el Pozo, el seu perseguidor més proper a només tres punts. Una setmana després de la final de l'Europeu, els dos equips arriben amb baixes importants al partit a causa del virus FIFA. Mentre que els locals no comptaran amb Miguelín, els blaugrana viatjaran amb l'absència de Sergio Lozano.

Anar al contingut