Kobayashi va ser pilot de Sauber. (Foto: EFE)
Fórmula 1

Caterham confirma Kobayashi i Ericsson com a pilots i tanca la graella de la Fórmula 1 2014

L'engraellat de sortida del Mundial 2014 ja té tots els equips complerts després que Caterham hagi anunciat la seva formació. Els pilots d'aquest equip, que comptarà un cop més amb motors Renault, seran el japonès Kamui Kobayashi i el suec Marcus Ericsson.

Actualitzat

L'engraellat de sortida del Mundial 2014 ja té tots els equips complets després que Caterham hagi anunciat la seva formació. Els pilots d'aquest equip, que comptarà un cop més amb motors Renault, seran el japonès Kamui Kobayashi i el suec Marcus Ericsson. Els pilots de proves seran Robin Frijns i Alex Rossi.

Kobayashi va ser pilot de Sauber fins fa dues temporades i Marcus Ericsson va passar quatre anys en la GP2. L'entrada del pilot suec comportarà la presencia del seu país en la F-1, fet que no succeïa des de la temporada 1991 amb el pilot Stefan Johansson.

L'equip Sauber també ha anunciat que Guido van der Garde, fins ara pilot de Caterham, serà un dels seus pilots de proves. Per altra banda, l'equip Mercedes podria comptar amb Paul di Resta entre els seus pilots de proves, donat que l'escocès, que s'ha quedat sense volant al no poder retenir el seient que tenia a Force India, participarà la pròxima temporada en el DTM al volant d'un Mercedes.

El Mundial de F-1 es posarà en marxa dimarts que ve amb motiu del començament dels entrenaments de pretemporada que se celebraran al circuit de Jerez. Després de la confirmació dels pilots de Caterham, els equips del Campionat 2014 han quedat d'aquesta manera:

Red Bull-Renault: Sebastian Vettel i Daniel Ricciardo

Mercedes: Lewis Hamilton i Nico Rosberg

Ferrari: Fernando Alonso i Kimi Raikkonen

Lotus-Renault: Romain Grosjean i Pastor Maldonado

McLaren-Mercedes: Jenson Button i Kevin Magnussen

Force India-Mercedes: Nico Hulkenberg i Sergio Pérez

Sauber-Ferrari: Adrian Sutil i Esteban Gutiérrez

Toro Rosso-Renault: Jean-Eric Vergne i Daniil Kvyat

Williams-Mercedes: Felipe Massa i Valtteri Bottas

Marussia-Ferrari: Jules Bianchi i Max Chilton

Caterham-Renault: Kamui Kobayashi i Marcus Ericsson

Anar al contingut