Catalunya venç Montenegro en una segona part per emmarcar

La selecció catalana ha superat una jove selecció de Montenegro a Fontajau, enmig d'un ambient notablement reivindicatiu.

Jordi RobirosaActualitzat

El partit ha tingut dues fases totalment diferenciades. En la primera part, el matx ha tingut poca fluïdesa i ha estat molt igualat, com ho demostra el resultat al final dels primers 20 minuts: 31 a 29.  El joc ha guanyat en consistència i efectivitat en el tercer període per totes dues bandes. Al final dels primers 30 minuts, el resultat era de 56 a 52. I el trencament total del partit l'han fet les catalanes en l'últim quart, amb un al·lucinant parcial de 27 a 5.

Fabián Téllez, el seleccionador català, ha fet jugar totes les jugadores de què disposava. Ha destacat, especialment, Queralt Casas, que ha estat la més valuosa, en anotar 18 punts i, atenció, 7 recuperacions de pilota.