Hoquei patins

Catalunya supera Xile (4-1) i suma la seva segona victòria a la Copa Amèrica d'hoquei patins

Després d'apallissar l'Uruguai en el debut per 9 a 1, Catalunya ha derrotat aquest dimarts el combinat de Xile (4-1) i ha sumat la seva segona victòria en la Copa Amèrica d'hoquei patins. El conjunt sud-americà s'ha defensat com ha pogut en els primers minuts, però no ha pogut aturar la superioritat dels catalans. Panadero i Titi Roca, tots dos per partida doble, han estat els golejadors de l'equip dirigit per Jordi Camps, que aquest dimecres s'enfrontarà amb Costa Rica. La selecció femenina ha debutat amb un triomf per 3-0 sobre el Brasil.

La selecció femenina no ha tingut un debut fàcil en aquesta Copa Amèrica. En els primers minuts del partit contra el Brasil ha aconseguit anotar dos gols, el primer de Torner, i el dos a zero l'ha marcat Giudici. Només s'havien jugat 4 minuts de joc. Però, a partir d'aquí, ha començat un atac i gol de les catalanes contra la portera brasilera Caterina Ortega, que ho ha parat tot, a part de veure com la bola s'estavellava tres cops contra els pals de la seva porteria. No ha estat fins a l'últim minut que Barceló ha sentenciat.

Complicacions també per a la selecció masculina en un partit molt obert contra Xile. Tres gols en dos minuts en la recta final de la primera part han encarrilat la victòria, però els xilens no s'han rendit i sort de la bona actuació del porter català Sergi Fernández. El porter de Xile, Felipe Quintanilla, també ha tingut una bona actuació, un parell d'hores després d'haver estat presentat com a segon porter del Reus Deportiu per a la temporada que ve.