Selecció catalana

Catalunya i Hondures s'enfrontaran aquest vespre a Montjuïc en el tradicional partit de Nadal de la selecció

Gerard Piqué i Francesc Arnau són baixa d'última hora per al Catalunya-Hondures d'aquest vespre (a les 18.45, en directe per TV3, Esport3 i Elsesports.cat). El central blaugrana té pseudociàtica, mentre que el Màlaga no ha donat permís al porter de les Planes perquè jugui amb la selecció dirigida per Johan Cruyff. El substitut de l'exporter del Barça serà el blanc-i-blau i ara cedit al Cartagena Kiko Casilla. Tot i les absències, la Federació Catalana espera que els aficionats s'animin a última hora a presenciar el partit a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Els jugadors centreamericans es van entrenar ahir a la tarda a l'escenari del matx, mentre que els catalans quedaran concentrats aquest mateix dimarts al migdia.

Actualitzat
Rotllana dels jugadors d'Hondures a l'Olímpic de Montjuïc. És una litúrgia futbolística més pròpia dels moments previs a un partit, però ells també l'han fet servir abans de l'entrenament. Una mostra, si més no, d'unió, davant del partit contra Catalunya. Perquè els jugadors d'Hondures, la selecció número 59 del rànquing FIFA, tenen clar que se'l prenen molt seriosament. 

Castillo ha convocat molta gent jove i només sis jugadors de la llista van participar al Mundial de Sud-africa. A més, tindrà dues baixes importants d'última hora: la d'Espinoza, que juga als Estats Units i que no ha pogut volar per culpa del temporal, i la d'Osmán Chávez, a qui el Wisla de Cracòvia ha denegat el permís per jugar aquest partit. Al final de l'entrenament, sessió de fotos per immortalitzar l'ocasió de jugar a Barcelona. L'altre record inesborrable ha estat la visita a la Sagrada Família d'ahir al matí. Caldrà veure si quedaran igual d'admirats davant de la Catalunya de Johan Cruyff.

Reivindicar el model educatiu català

Abans del partit, la Federació Catalana de Futbol i Òmnium Cultural uniran esforços per defensar el model d'escola catalana i d'immersió lingüística. Les dues entitats han presentat conjuntament l'acció reivindicativa. D'aquesta manera volen donar una resposta popular a la sentència del Tribunal Suprem de la setmana passada sobre el model educatiu català.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut