Catalunya goleja el combinat ucraïnès de Piatykhatska en el debut a la segona fase de la UEFA Regions Cup (4-0)

La selecció catalana amateur ha golejat el combinat ucraïnès de Piatykhatska en el seu debut a la segona fase de la UEFA Regions Cup que es disputa a Moldàvia. El combinat dirigit per Toni Almendros s'ha imposat amb contundència per 4 a 0 amb dos gols de Boris Garros, un de Batanero i un més d'Aumatell ja en temps de descompte.

Catalunya ha dominat clarament el partit des del xiulet inicial i ha estat molt superior al conjunt ucraïnès. El davanter de la U. E. Rubí Boris Garros ha inaugurat el marcador en el minut 25 després de culminar una gran acció individual i, cinc minuts després, Batanero ha pogut fer el segon però ha fallat un penal. Aquesta pena màxima ha suposat l'expulsió del lateral Ihor.

Amb superioritat numèrica, la selecció catalana ha incrementat el seu domini i ha arrodonit la golejada en la segona part. De nou Boris Garros ha fet el 2 a 0 en el minut 62, Batanero ha esmenat l'errada del penal fent el tercer en el 81 i, ja en temps de descompte, Aumatell ha aprofitat una greu errada del porter ucraïnès per fer el definitiu 4 a 0.