Ogier és l'actual líder del Campionat del Món de Ral·lis (REUTERS)
Motor

Catalunya, confirmada en el calendari del mundial de ral·lis del 2016

Catalunya és destí prioritari per acollir una altra edició del mundial de ral·lis l'any 2016, al costat de Montecarlo i Finlàndia

Actualitzat

El promotor del Campionat del Món de Ral·lis (WRC) ha confirmat una primera versió del calendari 2016 i un any més, i ja en van 52, Catalunya acollirà una prova del Mundial.

Ogier, Latvala, Ostberg i Dani Sordo entre d'altres tornaran a rodar per la Costa Daurada l'any que ve. L'èxit en l'organització de l'edició de l'any passat, amb la novetat d'una etapa urbana per la ciutat de Barcelona, ha estat cabdal per a aquesta decisió. De moment només han trascendit les dates de les dues primeres proves: Montecarlo (del 21 al 24 de gener) i Suècia (del 12 al 14 de febrer), les dels altres destins, Catalunya, Argentina, Austràlia, Finlàndia, Itàlia, Mèxic i Polònia es confirmaran properament així com un o dos destins més que completaran la versió definitiva del calendari.

Amb aquesta decisió, Catalunya es consolida com a destí prioritari a l'elit del món del motor en ser amfitriona de Fórmula 1, Moto GP i World Rallye Car.

Anar al contingut