L'equip de Toni Almendros avança en la Copa de les Regions.

Catalunya comença la Copa de les Regions de la UEFA amb un triomf davant l'Aragó (2-1)

La selecció catalana amateur ha iniciat amb pas ferm la primera fase de la Copa de Regions de la UEFA i ha guanyat la de l'Aragó aquest divendres a l'Estadi Municipal de Cornellà. Els visitants han començat dominant amb un gol de Suárez en la primera part, però dos gols de Montoro i Velillas han segellat el triomf dels homes de Toni Almendros a la segona.

La selecció catalana amateur ha iniciat amb pas ferm la primera fase de la Copa de les Regions de la UEFA i ha guanyat la de l'Aragó aquest divendres a l'Estadi Municipal de Cornellà.

En un partit difícil de jugar a causa del fort vent, s'han enfrontat dues filosofies de futbol. Per una banda, el joc català elaborat a partir del toc al mig camp; de l'altra, la velocitat al contraatac dels aragonesos, que és la que s'ha imposat en la primera part amb la recompensa del gol de Suárez al minut 25.

Catalunya ha aconseguit dominar en el segon temps i no ha perdut la fe en la remuntada en cap moment. Cinc minuts d'inspiració i efectivitat màxima de Montoro i Velillas han materialitzat la victòria local, amb dos gols als minuts 75 i 79.

El combinat català suma d'aquesta manera els tres primers punts en el seu grup i intentarà confirmar el pas a la fase següent de la competició en l'últim partit contra les Balears.