Futbol sala

Catalunya cau golejada contra l'Argentina al mundial femení de futsal (1-6)

Amb aquest resultat, la selecció catalana haurà d'esperar a saber el resultat del partit que jugaran dimarts l'Argentina i França per certificar la classificació per als quarts de final del campionat mundial que s'està disputant a Balaguer

Albert AguileraActualitzat

La selecció catalana de futsal ha perdut aquest dilluns al vespre a Balaguer contra el combinat argentí per un gol a sis. El combinat català no ha tingut opció davant les sud-americanes, molt ben situades a la pista i amb molta qualitat individual. Els gols de les argentines els han marcat Ontiveros, per partida doble, Visa (en pròpia porteria), Arce i Banini, també per partida doble. Adriana Pérez ha marcat el gol del combinat català.

Amb aquest resultat, Catalunya haurà d'esperar al resultat del partit que juguen dimarts l'Argentina i França. Una victòria o un empat de les sud-americanes donaria el passi a la selecció catalana als quarts de final d'aquest mundial, com a segona de grup. En aquest encreuament, la rival de les catalanes seria la primera classificada del grup A, molt probablement el Brasil. Les brasileres han golejat Taiwan per quinze gols a zero.

Catalunya, que participa a aquest mundial com a selecció de ple dret, està enquadrada al grup B, juntament amb l'Argentina i França, a la qual ja va derrotar ahir per tres gols a dos. El combinat català, entrenat per Cristian Roldán, és dels més competitius del torneig, juntament amb seleccions com l'Argentina, el Brasil i Colòmbia, la gran favorita.

En l'última edició del mundial femení organitzat per l'Associació Mundial de Futsal, al 2013, la selecció catalana va caure als quarts de final contra Colòmbia, amfitriona del torneig que finalment es va proclamar campiona del món. Al 2008, les catalanes es van proclamar campiones del món al mundial disputat a Reus.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut