Natació

Catalina Corro i Merche Peris brillen en l'última jornada dels Campionats de Catalunya

En la jornada final s'han batut fins a cinc rècords de la competició i el C. N. Sant Andreu s'ha proclamat campió de Catalunya de clubs per davant del C. N. Sabadell i el C. N. Terrassa gràcies al seu doble triomf en els relleus 4x100 estils masculins i femenins.

Tots els campions de la competició disputada a Terrassa. (Foto: twitter, @nataciocat)

Catalina Corro, amb dues medalles en els 200 estils i els 1.500 lliures, i Merche Peris, amb el seu triomf en els 50 esquena, han estat les més destacades de l'última jornada dels Campionats de Catalunya celebrats a Terrassa (Vallès Occidental).

Els rècords ja han arribat en la sèries classificatòries del matí quan Merche Peris ha rebaixat la plusmarca dels 50 esquenes fins als 28.75. A la final de la tarda, la nedadora de la selecció espanyola ha reduït novament aquell temps fins als 28.68.

Melani Costa ha sumat la seva cinquena medalla dels campionats en guanyar els 100 lliures amb una nova plusmarca de la competició amb un temps de 56.08.

A la resta de proves femenines, Judith Ignacio ha guanyat els 200 papallona amb una marca de 2:11.39 i Jéssica Vall (C. N. Sant Andreu) s'ha confirmat com la gran dominadora de les proves de braça al guanyar també els 50 braça amb una marca de 32.39.

Rècords també en categoria masculina

En les proves masculines, els rècords els han aconseguit el nedador de la selecció espanyola Carlos Peralta en els 200 papallona amb 1:59.92 i el representant del C. N. Terrassa Albert Puig, que s'ha imposat en els 200 estils amb un temps de 2:02.55.

A la resta de proves masculines, Juanmi Rondo (C. N. Sant Andreu) ha guanyat els 50 esquenes amb un temps de 25.75, només 19 centèsimes menys que el segon classificat, el seu company de club JF Segura.