La mallorquina Catalina Corró, en una imatge d'arxiu (EFE)
Natació

Catalina Corró acaba sisena a la final dels 400 estils de l'europeu de Glasgow

La mallorquina no ha pogut millorar el sisè millor temps general que ha obtingut en les sessions classificatòries. Lidón Muñoz ha acabat desena a les semifinals dels 50 lliures

Actualitzat

Catalina Corró s'ha classificat per a la final dels 400 estils a l'europeu de Glasgow de natació. La nedadora mallorquina ha fet el tercer temps de la seva sèrie i el sisè en total. Corró, que als 23 anys ha deixat enrere una greu malaltia, es va penjar l'or en aquesta mateixa distància als passats Jocs del Mediterrani, i ha demostrat que està plenament restablerta. A la final, però, Corró no ha pogut passar del sisè millor temps (4:38.83). La nedadora francesa Fantine Lesaffre s'ha penjat la medalla d'or (4:34.17); la italiana Ilaria Cusinato, la de plata (4:35.05) i la britànica Hannah Miley, la de bronze (4:35.34).

Lidón Muñoz, per la seva banda, a les semifinals dels 50 metres lliures no ha pogut passar del desè millor temps (25:15) i es queda fora de la final. L'or ha estat per a la danesa Pernille Blume (23:85); la plata, per a la sueca, Sarah Sjoestroem (23:92) i el bronze, per a la russa Mariia Kameneva (24:21).

 

Anar al contingut