Futbol

Cassano es reincorpora al Reial Madrid, que ja treballa amb tota la plantilla

Antonio Cassano s'ha incorporat als entrenaments del Reial Madrid, després de veure's afectat pels atemptats de la T4 de Barajas, i Capello ja treballa amb tota la plantilla. Sergio Ramos ha arribat tard a la sessió preparatòria, però ho ha compensat fent un golàs de falta en el partidet entre teòrics titulars i suplents. En canvi, Reyes i Guti s'han perdut l'última sessió de l'any, després del fort cop que es van fer dissabte, i tenen una contractura al bessó i un esquinç al turmell, respectivament.

Actualitzat

Sergio Ramos ha demostrat amb un golàs en l'entrenament que ha tornat de les vacances en plena forma, no com el seu company Diarrà, que ha quedat absolutament fos després de fer un esprint. Tampoc li han provat els torrons a Ronaldo, autor d'una rematada en la sessió que no ha tingut més conseqüència que la rialla dels seus companys. Més hàbil s'ha mostrat el nou reforç, Gonzalo Higuaín. L'argentí ha fet el gol que ha donat al seu equip la victòria i que ha provocat una celebració espectacular. Semblava que acabaven de guanyar la Lliga de Campions.

Fabio Capello no ha perdonat l'últim entrenament de l'any als seus jugadors. Els jugadors ara tindran festa fins al 2 de gener, quan tornaran a Valdebebas a partir de les sis de la tarda.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut