Iker Casillas, durant la roda de premsa que ha fet aquest dilluns (EFE)
Futbol

Casillas: "Si Piqué és en la selecció espanyola és perquè vol"

Iker Casillas, capità de la selecció espanyola, ha sortit en defensa del central blaugrana després dels xiulets que va rebre en l'últim partit a Oviedo i ha demanat oblidar el tema

Actualitzat

Iker Casillas, porter i capità de la selecció espanyola, ha defensat al seu company a la "Roja" Gerard Piqué, que en el recent partit disputat a Oviedo contra Eslovàquia va ser xiulat per l'afició, i va declarar que si el central del FC Barcelona està en la selecció és perquè vol.

"És bo oblidar el tema i no estar pendent d'ell. Si Gerard està a la selecció és perquè vol, perquè si no, no ho faria. Intentarem que la gent doni suport a l'equip i tots a l'una fem les coses bé perquè la gent s'il·lusioni i la selecció torni a fer coses importants", ha comentat Casillas en roda de premsa.
 
En la selecció espanyola, Piqué es trobarà amb Sergio Ramos, jugador que també recentment, després del partit d'Espanya contra Macedònia, va realitzar unes declaracions en què assegurava que no compartia algunes de les paraules que el central del Barça havia fet en els últims temps, com quan va al·ludir al Reial Madrid en la celebració de l'últim triplet blaugrana.
 
"Coneixent el Gerard i el Sergio, parlaran, i si a algú l'ha molestat algun comentari, ho discutiran entre ells. A mi se m'ha oblidat. Tant l'un com l'altre van de cara, tenen força experiència junts i entre ells, si han de solucionar alguna cosa, parlaran", ha conclòs.

Anar al contingut