Reial Madrid

Casillas no vol el Barça ni en pintura en una hipotètica final de la Champions al Bernabéu

El Madrid comença a notar la pressió que significa que la final de la Champions de l'any que ve es disputi al Bernabéu. Els blancs somien aixecar el trofeu a casa, davant la seva afició, però abans hauran de superar l'Olympique de Lió als vuitens de final. Això sí, en cas d'arribar a una hipotètica final, Iker Casillas ha reconegut que no vol veure el Barça de cap de les maneres i assegura que prefereix no arribar al partit decisiu si no és per guanyar. El sorteig de la Champions ha deixat en un segon pla el partit de Lliga d'aquest dissabte contra el Saragossa. Raúl Albiol ha entrat a la llista de convocats però continua sent dubte per problemes a l'espatlla.

Actualitzat
La finalíssima de la Champions al Bernabéu és una arma de doble fil per als blancs. Somien alçar el trofeu al seu estadi però tenen malsons només de pensar en la possibilitat de perdre el partit decisiu contra el Barça. "Imagina't el que podria ser això...quina responsabilitat. A mi si em diuen que arribo a la final i no la guanyo prefereixo no arribar-hi", ha reconegut Iker Casillas.

De moment, el Madrid ha d'anar pas a pas. Abans ha de superar l'Olympique de Lió, als vuitens de final. Un rival, l'exequip de Benzema, a qui no han guanyat en cap dels quatre partits de Champions que els han enfrontat. Tot i això, Manuel Pellegrini ha assegurat que l'estadística negativa dels blancs no influirà en el desellaç de l'eliminatòria.

Finalment el Madrid ha desestimat fitxar en el mercat d'hivern per cobrir la baixa del lesionat Pepe. Segons Manuel Pellegrini, a la plantilla blanca actual ja hi ha un substitut per al portuguès. "Garay titular, després Metzelder i després Ramos", ha estat la resposta del tècnic xilè.

L'altre titular és Raúl Albiol, que segueix amb problemes a l'espatlla, tot i que ha entrat en la llista de convocats per al partit d'aquest dissabte contra el Saragossa. Fins a l'últim moment no es decidirà sobre la seva participació.
Anar al contingut