Futbol

Casillas no creu que l'Atlètic de Madrid arribi "derrotat" al derbi de diumenge al Bernabéu

L'Atlètic de Madrid intentarà, diumenge, acabar amb un malefici que ja fa més d'una dècada que perviu: guanyar al Bernabéu. L'últim triomf dels matalassers al temple blanc es remunta al 1999. Aquest cap de setmana tenen una nova oportunitat per posar fi a aquesta ratxa nefasta i, de retruc, acabar amb la imbatibilitat dels de Mourinho aquesta temporada. Amb aquestes dades al seu favor, els madridistes no semblen atemorits en les hores prèvies al derbi i confien poder vèncer l'Atlètic tot i que, com ha dit Casillas, els blanc-i-vermells no arribaran al Bernabéu derrotats.

Actualitzat
El Reial Madrid s'ha marcat l'objectiu d'arribar al Camp Nou com a líder i és per això que no vol cometre cap relliscada abans del duel amb el FC Barcelona. Quan encara falta prop d'un mes per enfrontar-se als blaugranes, però, encara hi ha compromisos importants que els blancs han de resoldre. 

El primer de tots és la visita aquest diumenge de l'Atlètic de Madrid al Bernabéu. L'equip matalasser, amb tant potencial com irregular en els resultats, podria ser una seriosa amença per als de Mourinho si no fos perquè ja fa més de deu anys que no guanyen un derbi a la catedral "merengue".

Iker Casillas ha estat l'encarregat aquest divendres de recordar-li a l'Atlètic el pes de la història. Malgrat tot, el porter madridista no creu que els de Quique Sánchez Flores arribin al Bernabéu "derrotats", ja que continuen sent un rival a tenir en compte -ha dit Casillas- encara que no ho hagin demostrat en més d'una dècada. L'últim triomf dels blanc-i-vermells al Bernabéu va ser el 1999. Aquell dia, els homes dirigits per Claudio Ranieri van derrotar el Reial Madrid de J. B. Toshack 1-3, amb gols de Morientes per part dels locals i de Hasselbaink (2) i José Mari per part dels atlètics.

De cara a l'enfrontament, el Madrid s'ha entrenat aquest migdia a porta tancada després de gaudir d'un dia de descans. José Mourinho disposa de tots els seus homes importants i res no li impedirà presentar el seu onze de gala.

Anar al contingut