Madrid

Casillas assegura que Pellegrini no està sol, que té el suport de tota la plantilla

Les cares i l'ambient de la sessió d'entrenament d'aquest matí del Reial Madrid han fet un canvi radical amb relació al que es veia aquests últims dies. Ni un somriure, ni una broma, res que canviés les expressions gelades dels jugadors que hi havia sobre la gespa l'endemà de l'eliminació europea. A Raúl, Cristiano Ronaldo, Guti i Higuaín no se'ls ha vist, perquè s'han quedat amb els lesionats Benzema, Drenthe i Pepe a l'interior de les instal·lacions de la Ciutat Reial Madrid. Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Lass i Kaká -els set titulars al partit d'ahir- han fet treball específic de recuperació, i la resta, s'han exercitat amb normalitat, preparant ja el partit de Lliga contra el Valladolid.

Actualitzat
Avui, la xerrada prèvia a l'entrenament ha estat a dins del vestidor i això ha impedit veure Cristiano Ronaldo, Higuaín, Guti i Raúl, quatre homes de pes. Amb aquestes absències, destacava la mala cara d'un Casillas que no ha pogut dormir. Els que tampoc ho oblidaran fàcilment són els aficionats, dolguts i enfadats.

L'eliminació del Reial Madrid en els vuitens de final de la Lliga de Campions ha caigut com una galleda d'aigua freda al vestidor blanc. Tocats anímicament, tant els jugadors com el tècnic, Manuel Pellegrini, han tornat aquest matí a la feina, però l'ambient del grup tenia poc a veure amb les bromes i l'optimisme de dies enrere.

Per sisè any consecutiu, el Madrid s'ha quedat a les portes dels quarts de final i ho ha fet en una temporada en què la final de la competició europea es jugarà al Santiago Bernabéu. L'eliminació a mans de l'Olympique de Lió ha estat una decepció que ha fet trontollar el projecte galàctic de Florentino Pérez i ha deixat Pellegrini en una delicada situació, tot i que avui ha rebut el suport d'una veu autoritzada al vestidor. Iker Casillas ha parlat clar després de l'entrenament d'avui, i ha assegurat que Pellegrini "té el suport de tots els seus jugadors".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut